KÖPVILLKOR

PRISER
Alla priser är inklusive moms 25%, men frakt tillkommer. I kundvagnen och kassan ser du det totala priset inklusive alla avgifter.

BETALNING
Betala snabbare och säkrare via Payson. Du kan välja att finansiera din betalning med ditt Visa/Mastercard, internetbankerna Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea eller direkt via ditt Paysonkonto.

PRIVAT POLICY
När du lägger din beställning hos mig uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att jag lagrar och använder dina uppgifter för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som jag har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta mig i så fall på josefine@needlesofpeace.se.

FRAKT
Alla beställningar skickas med Postens ”Skicka lätt” med en fast fraktpris på 50 kronor. Anger du ditt telefonnummer i kassan finns möjligheten att få sms-avisering. Paket hämtas hos närmsta ombud.

Ett mail skickas alltid till dig så fort paketet är skickat.

LEVERANSTID
Leveranstiden är ca 2-3 veckor, beroende på beställningens omfattning och tygernas lagerstatus.

OBS! Jag kan ibland ha sytt upp plagg i förhand. På produktbladet visas i så fall texten ”I lager”. Om din order endast innehåller sådana produkter är leveranstiden 2-3 dagar, annars gäller leveranstiden för beställningsvaror.

REKLAMATION
Skulle varan vara skadad eller på något annat sätt defekt, kontakta mig omgående på josefine@needlesofpeace.se så att jag kan åtgärda detta. Ersättningsleveransen står jag för. Jag har som säljare rätt att välja mellan att åtgärda felet eller skicka en felfri vara. Vid reklamation av defekt vara, ska varan returneras oanvänd och väl skyddad mot postens hantering. Varor som har använts eller tvättats kan inte reklameras, kontrollera därför noga att din leverans är felfri direkt när den anländer. Kontakta alltid mig innan du reklamerar något.

ÖPPET KÖP OCH BYTESRÄTT
Eftersom att jag syr på beställning, kan du inte byta/lämna tillbaka varor. Men jag vill ändå gärna att du kontaktar mig om du inte är nöjd med varan.

 

Vid köp hos needlesofpeace.se godkänner du de angivna köpvillkoren ovan.

Snabb och säker betalning via Payson.